top of page
Neon Spheres

Tarjoamme erilaisia palveluita tarpeisiisi

Neon Spheres

TIMANTTIPORAUS

Timanttiporaus on pyöreiden aukkojen poraamista timanttipäisellä poranterällä teräsbetoni- tai kivirakenteisiin.

Timanttiporausta käytetään ankkurikiinnityksien, ilmanvaihdon, viemärien, kaapeli- ja putkistojen vaatimien aukkojen poraamiseen.

Timanttiporauksessa ei synny tärinää ja aukon muoto ja reunat jäävät täsmällisiksi.

Timanttiporaus tehdään veden kanssa, jolla jäähdytetään terää ja vähennetään pölyn syntymistä.

Me poraamme aukkoja kokovälillä 16mm-550mm. Isommat sopimuksen mukaan.

Bolt-Down-Rig-Melbourne.jpg
timanttiporaus
timax timanntisaha.png

TIMANTTISAHAUS

Timanttisahaus toteutetaan koviin materiaaleihin, kuten betoniin, asfalttiin tai kiveen. Timanttisahaamme roilot seiniin ja lattiaan, suurennamme ovi- ja ikkuna-aukkoja, muokkaamme betonielementtejä. Suoritamme laadukasta timanttisahausta saneeraus- ja uudisprojekteihin. Asiakkaitamme ovat rakennusliikkeet, kaupungit, muut toimijat sekä yksityiset kuluttajat.

Timanttisahaus

HIONNAT JA JYRSINNÄT 

Hiomalla ja jyrsimällä voidaan poistaa/puhdistaa mm. pinnoitteita, valujälkiä ja muita epätasaisuuksia erilaisilta pinnoilta. Hiomalla ja jyrsimällä voidaan myös karhentaa pintoja seuraavaa työvaihetta varten.

Hionta ja jyrsintä suoritetaan yleensä kuivana, jolloin koneeseen liitetään imuri, jotta vältyttäisiin työstä aiheutuvan hiontapölyn ja poistettavan materiaalin leviämiseltä.

IMG20230512131640_edited.png
Hionnat ja jyrsinnät
thumb.jpg

PIIKKAUKSET

Piikkaamalla voidaan helposti poistaa seinistä rappausta ja keraamisia laattoja, sekä purkaa tiiliseiniä ja betonirakenteita. Piikkauksesta aiheutuvien pölyhaittojen vähentämiseksi kalusteet ja laitteet suojataan sisätiloissa.

Piikkaukset

PURKUTYÖT

Purkutyö tarkoittaa rakennuksen purkamista siististi, suunnitellusti ja hallitusti. Purkaminen suoritetaan erilaisia purkutyökoneita käyttäen, paikasta riippuen, sekä sisä- tai ulkotöinä.

 

Purkutyöt sopivat esimerkiksi vanhojen rakennusten purkamiseen, asbestin hävittämiseen, sekä muun muassa vaativien rakennuskohteiden uudisrakentamiseen. Purkutyöt suoritetaan aina vastaavan mestarin alaisuudessa, eikä purkutyömaalle ole ulkopuolisilla pääsyä. Näin toimimalla varmistetaan työn turvallisuus, sekä aikataulujen pitävyys.

 

Purkutyömaa aidataan ja mahdollisista meluhaitoista tai tärinähaitoista tiedotetaan lähikiinteistöjä. Työn suunnittelussa pyritään aina pitämään työstä ympäristölle aiheutuvat haitat mahdollisimman pieninä ja lyhytaikaisina.

IMG_20230924_204038.jpg
Purkutyöt
bottom of page